Algemeen

Etos Rolde in Drenthe is een franchise onderneming van Etos Nederland. Etos is met haar ruim 750 winkels één van de grootste drogisterijketens van Nederland. Daarnaast wordt Etos nu al meerdere jaren als de beste drogisterijketen van Nederland gezien. Met haar goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding verdient Etos deze plek.

Sinds 1999 zijn wij gevestigd in Drenthe aan de Hoofdstraat in Rolde, vlakbij het Hof van Saksen. Wij streven er naar om een prettige winkelomgeving te creëren. De apotheek in de winkel maakt de Etos compleet. U kunt bij Etos Rolde terecht voor al uw gezondheidsvragen en beauty-tips.

Onze medewerksters worden door middel van trainingen en cursussen opgeleid om u te voorzien van deskundig advies. Wij voorzien u van persoonlijk advies, zodat u de producten gebruikt die bij u aansluiten. Want wanneer u zich goed voelt, dan ziet u er ook goed uit. En dat beseffen wij ons bij Etos Rolde en daar dragen wij graag aan bij!

Etos Rolde streeft ernaar om de goede service en prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen. Niet alleen worden topmerken aangeboden voor een aantrekkelijke prijs, maar het assortiment bevat ook Etos eigen merk. Van Etos eigen merk zijn al meer dan 1300 producten beschikbaar. Dit brede assortiment wordt al jaren gewaardeerd door consumenten, zoals u.

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Hoofdstraat in Rolde.

Online bestellingen plaatsen is helaas nog niet mogelijk bij Etos Rolde. Wij werken er aan om dit in de toekomst u wel aan te kunnen bieden.

Etos Rolde Nieuwsbrief

Hoofdstraat 10, 9451 BB, Rolde
info@etosrolde.nl

Etos Rolde Nieuwsbrief Naar Etos Rolde!

Etos Rolde Facebook

Laat je op onze Facebook pagina inspireren op het gebied van beauty!

Etos Rolde Facebook Naar Etos op Facebook!

Etos Rolde Twitter

Blijf op de hoogte van beauty-aanbiedingen, producten en tips & tricks via Twitter.

Etos Rolde Twitter Volg Etos op Twitter!